ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:



Manuál Artlantis 6 – Průvodce tvorbou vizualizací




 
Program Artlantis se stal již stálicí na českém trhu. Díky rychlosti a přesnosti renderování a snadnému ovládání, patří k nejoblíbenějším nástrojům pro všechny, kteří chtějí zpracovávat profesionální fotorealistické vizualizace - ať už statické (Artlantis Render) nebo pohyblivé (Artlantis Studio).

Od prvního vydání učebnice pro Artlantis uběhlo již několik let a vlastní program prodělal mnoho vylepšení. Od verze 5 bylo rovněž významně přepracováno uživatelské prostředí programu, které zůstává nezměněno až do současných nejnovějších verzí. Proto ostatně vznikla tato kniha.

Publikace „Artlantis 6 – Průvodce tvorbou vizualizací“ provede čtenáře funkcemi a vlastnostmi programu tak, aby zvládli praktiky potřebné k vytváření kvalitní vizualizace ve formě statických obrázků i animací.


Jako bonus jsou k manuálu k dispozici výukové soubory, použité v jednotlivých kapitolách jako konkrétní příklady. Soubory je možné si volně stáhnout v sekci Ke stažení.

Knihu ocení i studenti, pro něž je licence programu Artlantis zdarma.

Publikace je v rozsahu 94 stran, ve formátu 257 x 180 (v x š) a je dodávána buď jako samostatný kus nebo jako cenově zvýhodněný 10-ti pack (např. pro školy a jiné instituce). Aktuální ceny naleznete v ceníku.

Kniha je vhodná pro Artlantis verze 5 a novější a je možné si ji prohlédnout a zakoupit v naší kanceláři v Brně, případně je možné přímo vytvořit poptávku a dohodnout se na způsobu doručení.


Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů