ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:



Letošní předprázdninový čas je na akce poměrně bohatý a tak nyní může být ten správný okamžik, kdy doplnit své portfolio nástrojů o vhodné řešení, které může posunout Vaše výstupy na úplně jinou úroveň. Tyto tři červnové akce spolu vzájemně nesouvisí, i když určitá produktová provázanost je zde na první pohled patrná.




Akce č. 1) Twinmotion za zvýhodněnou cenu



Twinmotion je systém pro rychlou a snadnou přípravu vysoce kvalitních vizualizací pro architekturu, stavebnictví, urbanismus, terénní úpravy a další. Prezentuje se sloganem „nejjednodušší, nejrychlejší a nejinovativnější Win/Mac aplikace pro procházení 3D prostorem a vytváření virtuální reality v reálném čase“. Díky tomu je možné vytvořit více návrhů za méně času. Za zmínku stojí možnost přímého propojení a synchronizace s CAD/BIM programy jako je Rhino, Revit, SketchUp, Archicad a dalšími. Kliknutím na obrázek níže spustíte krátkou videoukázku pro rychlou představu o možnostech a novinkách aktuální verze 2022.1.



Twinmotion 2022, trvalá licence

10 900,- Kč /

8 999,- Kč



Do 30. 6. 2022 tak lze licenci tohoto vizualizačního programu získat za velmi výhodných cenových podmínek!



Akce č. 2) Twinmotion za ještě výhodnější cenu



Pro majitele licence Artlantis je zde ještě o něco lákavější nabídka v podobě získání licence Twinmotion formou tzv. migrace. Pro využití této možnosti se stačí prokázat vlastní licencí Artlantis. Za každou prokázanou licenci Artlantis je možné získat licenci Twinmotion 2022 za zvýhodněnou cenu (na stáří verze Artlantis nezáleží). Tímto krokem nejenže zhodnotíte Vaši předchozí investici do programu Artlantis, ale zároveň Vám Vaše stávající licence Artlantis zůstává, můžete ji nadále plně využívat, případně ji lze v budoucnu upgradovat na vyšší verzi. To zní dobře ne? Ale pozor, jen do 30. 6. 2022!


Migrace Artlantis na Twinmotion 2022, trvalá lic.

10 900,- Kč /

7 999,- Kč





Akce č. 3) speciální cross-grade Render[in] na Artlantis



Trpělivost majitelů pluginu Render[in] pro SketchUp je v posledních letech zkoušena z pohledu čekání na vydání kompatibilní instalace s aktuální verzí SketchUp. A nejinak je tomu i letos, na vydání update Render[in] se SketchUp 2022 stále čekáme. Společnost Abvent, majitel a vývojář Render[in]u a Artlantisu, však nyní přišla s opravdu velmi speciální nabídkou možnosti přejít uživatelům Render[in] na aktuální verzi Artlantis 2021 za mimořádnou cenu jako poděkování za věrnost a loajalitu.


S Artlantisem získáte rendery s působivou rychlostí a kvalitou, zachováte si podobné principy práce, avšak získáte více profesionálních nástrojů. Využijete výhody katalogu s více než 7 000 médií nebo třeba možnosti zasadit Váš 3D model do reálné fotografie. Podrobněji o programu a novinkách aktuální verze na samostatné stránce produktu Artlantis 2021.


Křížový upgrade Render[in] na Artlantis, trvalá lic.

17 220,- Kč /

5 070,- Kč


Všechny výše uvedené ceny jsou bez DPH 21%.


Černě je uvedena standardní ceníková cena, červeně cena přechodně zvýhodněná. Ceny jsou bez DPH 21%. Nenechte si ujít tyto akční nabídky a kontaktujte nás buď přímo

na uvedených spojeních

nebo využijte

poptávkového formuláře

pro objednání nebo žádost o zpracování konkrétní cenové kalkulace na míru. Pro rychlé vyřízení prosím přiložte fakturační údaje, email a telefonické spojení.

Máte nějaké dotazy? Zavolejte nám, rádi pomůžeme.
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů