ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:



Pravděpodobně jste již zaznamenali nedávné vydání nového produktu SketchUp pro iPad. Pokud náhodou ne, podrobnější informace naleznete v samostatném článku SketchUp pro iPad je tady!.

Soudě podle různých zveřejněných článků je výrobce na tuto novou samostatnou aplikaci náležitě hrdý a proto se ve snaze přiblížit nový produkt co největšímu množství zájemců rozhodl po delší odmlce znovu spustit nabídku MIGRACE klasických licencí na předplatné.

SketchUp pro iPad je totiž k mání nejen jako samostatný produkt v podobě SketchUp Go, ale byl rovněž zahrnut do rodiny produktů licence SketchUp Pro. Současní majitelé předplatného SketchUp jej tedy mohou začít využívat okamžitě a zdarma!


A při té příležitosti vyhlásil výrobce

AKCI MIGRACE

, díky které mohou majitele starších klasických licencí SketchUp Pro nyní přejít na aktuální verzi SketchUp 2022 formou předplatného výhodněji!



SketchUp Pro 2022 CZ – roční předplatné

5 840,- Kč / 228,- €

-20%!

SketchUp Studio 2022 CZ – roční předplatné

13 850,- Kč / 543,- €

-15%!




Co získáte přechodem ze své stávající starší klasické licence na aktuální SketchUp Pro? Vedle desktopových verzí SketchUp, LayOut a Style Builder, je to téměř nekonečná knihovna 3D objektů 3D Warehouse, Extension Warehouse dovolující rozšířit možnosti SketchUpu o další nástroje a funkce pomocí tzv. pluginů, cloudové uložiště Trimble Connect s neomezenou velikostí, nástroj PreDesign pro architektonický průzkum včetně analýz v kontextu s prostředím a geografickým umístěním, online modelář SketchUp pro Web umožňující spustit SketchUp v okně internetového prohlížeče, zmíněný SketchUp pro iPad podporující ovládání vícedotykovými gesty, stylusovým perem Apple Pencil nebo klasickou myší a klávesnicí, mobilní SketchUp Viewer pro iOS i Android s podporou virtuální a rozšířené reality nebo desktopová VR verze umožňující využít náhlavních souprav pro virtuální realitu: HTC Vive, Oculus Rift, Microsoft HoloLens a další.

V případě přechodu na SketchUp Studio navíc zhodnotíte svoji starou SketchUp licenci získáním zvýhodnění i na licenci programu pro zpracování profesionálních fotorealistických vizualizací V-Ray pro SketchUp. A součástí Studia je rovněž Scan Essentials pro SketchUp (pouze Win), umožňující naimportovat do SketchUpu mračno bodů získaných např. z 3D skenerů a podobných zařízení a následně tyto data využít pro modelování ve SketchUpu pomocí jeho nativních nástrojů.




Akce MIGRACE mohou využít majitelé jakýchkoliv klasických licencí SketchUp Pro (single i network) verzí SketchUp 2013 a vyšší (od té doby je majitelem SketchUpu společnost Trimble). Cenové zvýhodnění zahrnuje SketchUp předplatné v délce 1 roku. Víceleté předplatné nejsou součástí promo nabídky. Akce se vztahuje pouze na přechod ze starší klasické licence SketchUp Pro, nevztahuje se na pořízení nových licencí, ani na prodloužení nebo obnovení stávajících. Pozor, nabídka je časově omezená!



Akce je platná do 30. prosince 2022!




Cenové zvýhodnění v rámci promo akce vychází z aktuálního, dlouhodobě platného ceníku SketchUp Pro. V případě zájmu využít zvýhodněnou nabídku nás kontaktujte přímo

na uvedených spojeních

nebo využijte

poptávkového formuláře

pro objednání nebo žádost o zpracování konkrétní cenové kalkulace na míru. Pro rychlé vyřízení prosím přiložte fakturační údaje, email a telefonické spojení.

Máte nějaké dotazy? Zavolejte nám, rádi pomůžeme.
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů