ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


Přestože rok 2022 teprve před malou chvílí odstartoval, již nyní se dá říci, že začal velmi nadějně díky zbrusu novým aktualizacím ve SketchUpu a LayOutu verze 2022.


SketchUp Pro 2022 - pracujte chytře, ne tvrdě! :-)



SketchUp 2022 přichází jak s novými funkcemi, tak s mnoha užitečnými vylepšeními:
            • nová funkce Hledání ve SketchUpu
            • výběr novým nástrojem Laso
            • nástroj Značka pro organizaci modelu na 1 klik
            • vyhledávání Scén včetně nového filtru
            • kreslení od ruky s několika vylepšeními
            • Najít a nahradit text v LayOutu napříč skupinami
            • sada Auto-textů pro automatizaci práce v LayOutu
            • nativní podpora pro procesory Apple M1 pro SketchUp
            • a množství dalších dílčích vylepšení

Podrobný popis nejzajímavějších vylepšení, novinek a vlastností nově zveřejněné verze 2022 najdete na samostatné stránce:

Novinky SketchUp 2022

.



V sekci

Ke stažení

je již nyní dostupná verze SketchUp Pro 2022 jak pro operační systém Windows 64-bit, tak pro Mac OS. Česká verze je již rovněž k dispozici. Instalátor obsahuje vedle výchozí originální anglické jazykové verze i další podporované jazyky včetně češtiny.

Před instalací SketchUp 2022 prosím zkontrolujte aktuální doporučené systémové požadavky.

Z dříve podporovaných operačních systémů byl odstraněn starší Mac OS 10.14 (Mojave). Naopak přidána byla podpora pro Windows 11 a Mac OS 12+ (Monterey).


UPOZORNĚNÍ!

Pokud používáte ve SketchUpu různé rozšiřující pluginy (extensions), zkontrolujte si prosím, že jsou kompatibilní s novou verzí SketchUp 2022. Vývojáři těchto pluginů vydávají zpravidla sami do několika dnů oficiální zprávu, jestli jejich instalace je či není s novou verzí kompatibilní.

Populární bonusové rozšiřující pluginy pro zvýšení produktivity práce jako jsou 3E Parametrické tvary, Katalog nebo Okna & Dveře jsou s novou verzi SketchUp 2022 kompatibilní.

Stejně tak je kompatibilní i aktuální verze pluginu V-Ray 5 pro SketchUp, kdy vývojáři z Chaosgroup vydali během dvou dnů update 2.3, který plnou kompatibilitu s novým SketchUp 2022 zajišťuje.

Od dalších vydavatelů rozšiřujících pluginů, jako je například Render[in] zatím vyjádření o 100% kompatibilitě nebo vydání nového update, který by kompatibilitu zajistil, nemáme.




DOBRÉ ZPRÁVY!

Všichni majitelé licence SketchUp Pro s ročním či víceletým předplatným nebo školních, učitelských i studentských a licencí, mohou automaticky přejít na novou verzi SketchUp Pro 2022 ZDARMA!

Školám s licencemi typu Network budou během několika dnů či týdnů do emailových schránek postupně rozesílány nové aktivační kódy a přístupové informace pro stažení kompletní instalace.

Majitelé licencí typu Předplatné nemusí na nic čekat, již od prvního dne vydání nové verze mají platnou licenci automaticky vloženou do svého účtu. Stačí jen novou verzi SketchUp 2022 stáhnout, nainstalovat a ke svému stávajícímu Trimble ID účtu (email, heslo) se přihlásit. :-)


Pokud aktuálně nepatříte mezi šťastné majitele licence SketchUp Pro ať už formou předplatného nebo platného aktualizačního servisu zajišťujícího dodávky nových verzí zdarma, neklesejte na mysli!
Jednoduše si stáhněte zdarma 30-denní plnohodnotnou verzi v českém nebo anglickém jazyce a sami prozkoumejte nové funkce a vylepšení verze SketchUp Pro 2022.

Bude-li se Vám práce v nové verzi zamlouvat a budete mít zájem si pořídit plnou licenci nebo budete chtít povýšit Vaši starší licenci s expirovaným aktualizačním servisem na aktuální SketchUp Pro 2022 CZ, či přejít z Make (free) verze nebo jiného programu, můžete se na nás obrátit pomocí poptávkového formuláře nebo nás kontaktovat přímo na uvedených spojeních.

Rádi se podělíme o naše zkušenosti a navrhneme optimální řešení dle Vašich konkrétních potřeb a očekávání.
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů