ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


Představujeme SketchUp Studio



Skvěle vypadající návrhy s podporou dat – to je SketchUp Studio. Představujeme nový produkt do portfolia rodiny SketchUp zahrnující SketchUp Pro, V-Ray a Scan Essentials.


Na konci minulého týdne přinesla společnost Trimble, majitel a vývojář systému SketchUp oficiální zprávu o uvolnění nového produktu do jejich portfolia pod názvem SketchUp Studio zahrnující do jedné velmi silné aplikace nástroje z nabídky SketchUp Pro, V-Ray pro SketchUp a Scan Essentials!

SketchUp Studio - skvěle vypadající návrhy s podporou dat

(pro zvětšení klikněte na obrázek)



Sketchup Pro

, obsahující moduly SketchUp, LayOut, Style Builder, 3D Warehouse, atd. asi není třeba dlouze představovat, ostatně podrobnější informace o tomto oblíbeném 3D modelovacím systému "pro každého" naleznete na samostatné stránce, případně pokračujte na stránku

SketchUp Studio

.



Nový však může být pro některé z Vás plugin V-Ray (pro jiné dávno nepostradatelný pomocník). V-Ray je dlouhodobě fenoménem ve světě fotorealistických vizualizací té nejvyšší kvality nejen pro SketchUp. Umožňuje přidat do Vašich 3D modelů globálního osvětlení, nasvítit interiér či exteriér, vyměnit „obyčejné“ textury za materiály z reálného světa, ale je toho mnohem více.


Proč právě V-Ray?



V-Ray nyní od verze 5 nabízí obě žádané klíčové vlastnosti – jak možnost rychlé interaktivní prohlídky v reálném čase díky V-Ray Vision, tak profesionální fotorealistické rendery ve vysokém rozlišení a kvalitě. Jedná se o komplexní vizualizační „balíček“ pro oblast architektury, interiérového designu, inženýringu a stavebnictví. A to vše tzv. „za běhu“ - aniž byste opustili SketchUp.


SketchUp Studio - skvěle vypadající návrhy s podporou dat

(pro zvětšení klikněte na obrázek)



Podrobnější informace jednotlivých vlastnostech i nových možnostech aktuální verze naleznete v případě zájmu na samostatné stránce V-Ray pro SketchUp, případně pokračujte na stránku

SketchUp Studio

.



Scan Essentials



Co však bude zcela jistě nové pro všechny je plugin Scan Essentials. Ve spojení se SketchUpem se jedná o nejkompletnější řešení pro modelování ze skenovaných dat.

Scan Essentials je nástroj, který oceníte zejména v počátcích Vaší práce, kdy Vám plugin umožní načíst tzv. mračno bodů (point cloud) získaných z 3D skeneru, následně tyto data prohlížet a využít je pro modelování přímo ve SketchUpu pomocí jeho nativních nástrojů.


SketchUp Studio - práce s mračnem bodů pomocí Scan Essentials

(pro zvětšení klikněte na obrázek)




Podporovány jsou všechny nejběžnější typy formátů souborů (E57, RWP, LAZ, TZF, LAS včetně PLY). Data je tak možné získat jak z k tomu určených profesionálních 3D skenovacích zařízení, dronů apod., ale také například pomocí některých vybraných chytrých mobilních zařízení a vhodné aplikace.

Vedle schopnosti „chytat“ se skenovaných dat během modelování, umožňuje Scan Essentials pro SketchUp různé módy zobrazení a analýzy přesnosti modelu vůči skenovaným datům. Podporována je rovněž integrace s LayOut exportem pro následné vytvoření výstupů a 2D dokumentace.

Více informací o všech nejužitečnějších vlastnostech a jednotlivých nástrojích včetně cca 10 minutové ukázky práce s programem naleznete na samostatné stránce

SketchUp Studio

.



V rámci uvedení na trh byla vyhlášena

PROMO AKCE

platná do odvolání, kdy je cena SketchUp Studio přechodně snížena na  

16 299,- Kč

/

639,- €!

  (plná cena: 27 769,- Kč / 1 089,- €). Uvedené ceny jsou bez DPH 21%.

Nové SketchUp Studio zahrnuje předplatné produktů SketchUp Pro, V-Ray pro SketchUp a Scan Essential. Produkt SketchUp Studio je k dispozici pouze jako roční předplatné, v rámci kterého jsou všechny aktualizace a nové verze dodávány zdarma.

Pozor! SketchUp Studio, resp. jeho součásti V-Ray a Scan Essential jako rozšiřující pluginy jsou kompatibilní pouze s operačním systémem Windows (nebo Bootcamp na Mac OS).



Pokud budete mít zájem o jakékoliv podrobnější informace nebo si budete chtít funkce SketchUp Studia sami na vlastních datech otestovat, můžete se na nás obrátit buď pomocí poptávkového formuláře nebo nás kontaktovat přímo na uvedených spojeních.

Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů