ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


Nový Artlantis 2021!



Letošní závěr roku je na oznámení o zveřejnění nových verzí nadmíru bohatý! Po V-Ray verze 5 pro SketchUp v 1. polovině listopadu, nové verzi SketchUp Pro 2021 v 2. polovině téhož měsíce, nezůstali pozadu ani vývojáři z Abventu a před pár dny oficiálně zveřejnili vydání nové verze Artlantis 2021!

Artlantis 2021 - nejnovější verze 3D vizualizačního systému pro architekty a designéry

(pro zvětšení klikněte na obrázek)


Vývojáři označují Artlantis jako průkopníka v oblasti architektonických vizualizací, který je kompatibilní prakticky se všemi 3D modelovacími programy na trhu. Artlantis běží na platformě Windows i MacOS a právě vychází jeho nejnovější verze.


Co je nového v Artlantis 2021?


              •  Import Open BIM formátu IFC
              •  LUT filtry pro úpravy kolorimetrie a kontrastu
              •  Variabilní uživatelské rozhraní
              •  Nový online MediaStore


Podrobnější informace o jednotlivých vylepšeních a nových možnostech verze 2021, včetně obrázků pro porovnání, naleznete na samostatné stránce

Novinky Artlantis 2021

.


Nové vlastnosti Artlantis 2021 si můžete ihned sami vyzkoušet. V sekci

Ke stažení

je k dispozici originální anglická 30-denní trial verze programu zdarma pro Windows i MacOS. České prostředí (pouze Windows) je v přípravě a bude dokončeno v řádech dnů.
Aktualizace k 23. 12. 2020: Pro Windows je již volitelně k dispozici i kompletní české prostředí k programu.

Pro otestování možností distribuovaného síťového renderingu (schopnost Artlantisu využít pro zrychlení výpočtu další dostupné počítače v síti) stačí stáhnout a nainstalovat na vybrané počítače klientský modul (pro Windows nebo MacOS), který na stránce ke stažení rovněž najdete.


UPGRADE ZDARMA
Všichni uživatele programu Artlantis, kteří zakoupili novou licenci nebo upgrade ze starší verze 1. listopadu 2020 nebo později, mají možnost přejít na verzi 2021 zcela zdarma!
Nárok na bezplatný přechod na verzi 2021 je třeba uplatnit nejpozději do 30. května 2021. Vyřídit upgrade zdarma si může každý uživatel samostatně na těchto stránkách.


SPECIÁLNÍ NABÍDKY!!!
Při příležitosti vydání nové verze je možné pořídit novou licenci Artlantis 2021 za speciálních podmínek v podobě přechodně zvýhodněné ceny. Akce je platná do 30. května 2021!
A v případě objednávek vyřízených do 28. února 2021 je navíc jako bonus ke každé licenci poskytnut voucher v hodnotě 50 kreditů do MediaStore zdarma!

Ani uživatelé starších verzí Artlantis nepřijdou zkrátka. Při přechodu z libovolné starší verze je ke každému pořízenému upgrade na verzi Artlantis 2021 rovněž přibalen voucher zdarma na 50 kreditů v MediaStore!
Pozor, promo akce s 50 kreditovými vouchery platí pouze do 28. února 2021!

Podrobnější informace včetně konkrétních cen podle verze, ze které na Artlantis 2021 přecházíte najdete na samostatné stránce Ceník Artlantis 2021.


Artlantis 2021 - nejnovější verze 3D vizualizačního systému pro architekty a designéry

(pro zvětšení klikněte na obrázek)



TECHNICKÁ PODPORA
Počínaje lednem 2020 zavedl výrobce účinnější politiku pro řešení technické podpory, kdy aktuálnost, resp. stáří licence určuje její úroveň a priority. Plná technická podpora je vždy poskytována pro aktuální a dvě předchozí verze Artlantis. Omezená podpora (např. deaktivace a restarty licencí) je poskytována pro licence dalších dvou verzí nazpět. Z uvedeného vyplývá, že pro verze Artlantis 5 a starší již nebude oficiální technická podpora výrobcem nadále poskytována.


SKETCHUP UŽIVATELÉ
Pokud využíváte pro přípravu svých 3D modelů pro vizualizace v Artlantisu program SketchUp 2019 nebo 2020 s nárokem na přechod na verzi SketchUp 2021 zdarma, doporučujeme následující dvě možnosti:
A) buď pro pohodlnější komunikaci mezi SketchUpem a Artlantisem pomocí existujícího exportéru (pluginu) z *.skp do *. atl zůstat ještě chvíli na stávající verzi SketchUp.
Aktualizace k 23. 12. 2020: byl vydán exportér pro přímý převod 3D modelu z nové verze SketchUp 2021 do Artlantis verzí 7 až 2021.
B) nebo přejít a využívat preferovanou verzi SketchUp a pro převod modelu do verze Artlantis 2021 použit některý podporovaných formátů - nejčastěji *.skp, *.3ds, *.obj,, *.fbx nebo nově i formát *.ifc.


V případě zájmu o jakékoliv podrobnější informace týkající se programu Artlantis nás neváhejte kontaktovat buď přímo na známých spojeních nebo pomocí poptávkového formuláře.
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů