ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


Po necelých 10 měsících od poslední vydané hlavní verze a jen pár měsíců od vydání posledního dostupného update 2020.2 oznámili vývojáři společnosti Trimble oficiální uvolnění nové verze SketchUp s číslovkou 2021.


SketchUp Pro 2021 a nový svěží vzhled!



Verze 2021 přichází s několika novými funkcemi, vylepšeními i důležitými změnami:
            • Změna loga i sady ikon aplikací
            • Parametrické Živé komponenty
            • Správa Značek pomocí Složek a filtrování
            • Nový nástroj PreDesign pro architektonický průzkum
            • Přepracovaný *.skp formát
            • Přímé stahování aktualizací...


Podrobný popis nejzajímavějších vylepšení, novinek a vlastností nově zveřejněné verze 2021 najdete na samostatné stránce:

Novinky SketchUp 2021

.



V sekci

Ke stažení

je již nyní dostupná verze SketchUp Pro 2021 jak pro operační systém Windows 64-bit, tak pro Mac OS. Česká verze je již rovněž k dispozici. Instalátor obsahuje vedle výchozí originální anglické jazykové verze i další podporované jazyky včetně češtiny.

Před instalací SketchUp 2021 prosím zkontrolujte aktuální doporučené systémové požadavky.

Z dříve podporovaných operačních systémů byly odstraněny starší Microsoft Windows 7 a Windows 8 / 8.1 a dále Mac OS 10.13 (High Sierra). Naopak přidána byla podpora pro Mac OS 11.0+ (Big Sur).


UPOZORNĚNÍ!

Pokud používáte pro SketchUp různé rozšiřující pluginy (extensions), zkontrolujte si prosím, že jsou kompatibilní s novou verzí SketchUp 2021. Vývojáři těchto pluginů vydávají zpravidla sami do několika dnů oficiální zprávu, jestli jejich instalace je či není s novou verzí kompatibilní.

Populární bonusové rozšiřující pluginy pro zvýšení produktivity práce jako jsou 3E Parametrické tvary, Katalog nebo Okna & Dveře jsou s novou verzi SketchUp 2021 plně kompatibilní.

Stejně tak je kompatibilní i aktuální verze pluginu V-Ray, kdy vývojáři z Chaosgroup cca týden po vydání své zbrusu nové verze V-Ray 5 pro SketchUp vydali hotfix, který plnou kompatibilitu s novým SketchUp 2021 zajišťuje.

Od dalších vydavatelů rozšiřujících pluginů, jako je například populární Render[in] zatím vyjádření o 100% kompatibilitě nebo vydání nového update, který by kompatibilitu zajistil, nemáme.

(aktualizace k 1. dubnu 2021: Pro plugin Render[in] 3 byl vydán nový update s označením 3.0.12, který je kompatibilní s aktuální verzí SketchUp Pro 2021. Není to apríl, update skutečně konečně vyšel! :-)
Podrobnější informace na samostatné stránce zde.




DOBRÉ ZPRÁVY!

Všichni majitelé licence SketchUp Pro s ročním nebo víceletým předplatným nebo klasických licencí s platným aktualizačním servisem, mohou automaticky přejít na novou verzi SketchUp Pro 2021 ZDARMA!

Uživatelům klasických licencí budou během několika dnů až týdnů do emailových schránek postupně rozesílány nové aktivační kódy a přístupové informace pro stažení kompletní instalace.

Majitelé předplatného nemusí čekat na nic, již od prvního dne vydání nové verze mají platnou licenci automaticky vloženou do svého účtu. Stačí jen novou verzi SketchUp 2021 stáhnout, nainstalovat a ke svému stávajícímu Trimble ID účtu (email, heslo) se přihlásit. :-)


Pokud aktuálně nepatříte mezi šťastné majitele licence SketchUp Pro ať už formou předplatného nebo platného aktualizačního servisu zajišťujícího dodávku nové verze zdarma, nevěšte hlavu! :-)
Stáhněte si zdarma 30-denní plnohodnotnou verzi pomocí odkazu výše a sami prozkoumejte nová vylepšení SketchUp 2021 verze.

Bude-li se Vám práce v nové verzi zamlouvat a budete mít zájem si pořídit vlastní licenci nebo budete chtít povýšit Vaši starší licenci na aktuální SketchUp Pro 2021 CZ, či přejít z Make verze nebo jiného programu, můžete se na nás obrátit.
Buď pomocí poptávkového formuláře nebo nás kontaktovat přímo na uvedených spojeních.

Rádi se podělíme o naše zkušenosti a navrhneme optimální řešení dle Vašich konkrétních potřeb a očekávání.
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů