ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:



LD Seating - knihovna komponent pro SketchUp (část 2.)




logo LD Seating  
Přinášíme 2. část knihovny 3D modelů kancelářského a sedacího nábytku společnosti LD Seating, předního výrobce tohoto sortimentu v České republice a střední Evropě.
(pro zvětšení klikněte na obrázek)

Knihovna navazuje na 1. část zveřejněnou na našich stránkách v létě loňského roku a obsahuje mimo jiné i oblíbenou sérii křesel Relax od italského designera Giancarlo Bisaglia, který svoji kreativitu již dlouhodobě směruje do návrhu produktů pro kanceláře, domov i komunitní prostory, a který má za sebou přes sto padesát návrhů židlí a mnoho čestných uznání a ocenění na výstavách na domácí i mezinárodní scéně.

V této druhé části, obsahující téměř 150 *.skp modelů, rozdělených do celkem 10 sérii najdete např. židle řady Delta, Flexy, Why, GO!, Fly, Sunrise, Harmony a Harmony Pure.


(pro zvětšení klikněte na obrázek)


Součástí zip archivu je i série křesel Club, která vedle samostatných prvků obsahuje i prvky modulárního sezení, vhodné pro různé relax zóny, veřejné nebo sdílené prostory, atd.

Pro snadnější uchopení a vzájemné vyrovnání modulů do výsledného tvaru sestavy obsahují prvky samostatně zobrazitelnou hladinu/značku (tag) s vnějším půdorysným obrysem.

(pro zvětšení klikněte na obrázek)

Modely zpracované jako komponenty pro SketchUp včetně přiřazených materiálů a v detailech vhodných i pro použití ve fotorealistických vizualizacích jsou dostupné zdarma ke stažení na našich stránkách v sekci SketchUp / Knihovny komponent.

Budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu.




Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů