ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


Letos se vývojářský tým zaměřil na strukturu a organizaci Vašich dat v projektu, stejně tak na chování modelu během práce. S cílem zajistit, aby SketchUp byl i do budoucna intuitivnějším a snadněji použitelným softwarem, který podpoří Vaše schopnosti produkovat další ohromující projekty a návrhy.


SketchUp Pro 2020 - správný 3D prostor pro Vaši kreativitu!



A jaké nové možnosti a vylepšení SketchUp pro rok 2020 přináší?
          • Nové možnosti organizace pomocí panelu Outliner
          • Chytré úchopové body na ohraničujících boxech objektů
          • Automatické zprůhlední objektů pro snadnější umístění
          • Nové možnosti skrývání objektů a geometrie
          • Vylepšení přizpůsobení pohledů v LayOutu
          • a další drobné užitečné úpravy a vylepšení...


Podrobný popis nejzajímavějších vylepšení, novinek a vlastností nově zveřejněné verze 2020 najdete na samostatné stránce:

Novinky SketchUp 2020

.



V sekci

Ke stažení

je již nyní dostupná verze SketchUp Pro 2020 jak pro operační systém Windows 64-bit, tak pro Mac OS. Česká verze je k dispozici. Instalátor obsahuje vedle originální anglické jazykové verze jako default i další podporované jazyky - vše v jednom.
Před instalací SketchUp 2020 pro jistotu zkontrolujte aktuální doporučené systémové požadavky.


UPOZORNĚNÍ!
Pokud používáte pro SketchUp různé rozšiřující pluginy (extensions), zkontrolujte si prosím, že jsou kompatibilní i s novou verzí SketchUp 2020. Vývojáři těchto pluginů vydávají zpravidla sami do několika dnů oficiální zprávu, jestli jejich instalace je či není s novou verzí kompatibilní.

Populární bonusové rozšiřující pluginy pro zvýšení produktivity práce jako jsou 3E Parametrické tvary, Katalog nebo Okna & Dveře jsou s novou verzi SketchUp 2020 plně kompatibilní. Stejně tak je kompatibilní i aktuální verze V-Ray NEXT pro SketchUp, kdy vývojáři z Chaosgroup vydali update s označením 1.2, který plnou kompatibilitu s novým SketchUp 2020 zajišťuje.

U dalších vydavatelů rozšiřujících pluginů, jako je například oblíbený Render[in] na vyjádření o 100% kompatibilitě nebo vydání nového update, který by kompatibilitu řešil, čekáme. (aktualizace k 19. 3. 2020: pro plugin Render[in] byl vydán update s označením 3.0.11, který je kompatibilní se SketchUp 2020. Více informací v samostatném článku Nový update Render[in] 3 pro SketchUp 2020).


DOBRÉ ZPRÁVY!
Všichni majitelé licence SketchUp Pro s platným aktualizačním servisem nebo ročním předplatným, mohou automaticky kdykoliv přejít na novou verzi SketchUp Pro 2020 ZDARMA! Během několika dnů až týdnů Vám budou do Vašich emailových schránek postupně rozesílány nové aktivační kódy a přístupové informace pro stažení kompletní instalace.
Předplatitelé nemusí dělat nic, mají novou verzi již automaticky vloženou do svého účtu. Stačí jen novou verzi SketchUp 2020 stáhnout, nainstalovat a přihlásit se účtu. :-)

Nepatříte-li mezi šťastné majitele předplatného formou pronájmu licence nebo platného aktualizačního servisu zajišťující dodávku nové verze zdarma, nevěšte se... Teda, nevěště hlavu! :-)
Stáhněte si zdarma trial verzi pomocí odkazu výše a sami si vyzkoušejte nové vylepšení SketchUpu 2020.

Pokud se Vám bude práce v nové verzi zamlouvat a budete chtít povýšit Vaši starší licenci SketchUp Pro nebo přejít z "free" verze, či z jiného programu na aktuální SketchUp Pro 2020 CZ, můžete se na nás obrátit.
Buď pomocí poptávkového formuláře nebo nás kontaktovat přímo na známých spojeních.

Rádi se podělíme o naše zkušenosti a navrhneme optimální řešení dle Vašich konkrétních potřeb a očekávání.
Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů