ArCon CADsys DataCAD SketchUp

  

...Váš partner pro dodávky
CAD systémů pro 3D návrhy,
modely, projekty a vizualizace

Artlantis CADsys DataCAD SketchUp 3D

3D SketchUp ArCon V-Ray DataCAD

CADsys ArCon Renderin Artlantis 3D

ke stažení | tipy & triky | školení & podpora | služby | poptávka | kontakt

CAD systémy:



SketchUp
plugin Render[in]
plugin V-Ray
další pluginy
Artlantis
ArCon
DataCAD



Najdete nás také
na Facebooku!

Novinky:


SketchUp na Letní škole!



Více než stovka učitelů ZŠ a SŠ si v rámci vícedenní akce Letní školy pro aktivní učitele mohli vyzkoušet principy práce a možnosti programu SketchUp Pro v aktuální verzi 2019, využitelné pro výuku na druhém stupni základních škol nebo obecně či odborně zaměřené střední školy


V úvodní interaktivní části si v každém z celkových osmi 1,5 hodinových samostatných bloků mohli všichni zúčastnění tzv. „ošahat“ jednotlivé ikony a nástroje SketchUpu a vytvořit svůj, v mnoha případech první, opravdový 3D model.


         
(pro zvětšení klikněte na obrázky)


Druhá část byla zaměřena na konkrétní příklady obecných předmětů jako je matematika a zejména geometrie, dále fyzika, chemie nebo třeba zeměpis vyučovaných např. na gymnáziích, ale také odborných předmětů patřících do osnov vyšších a středních odborných, uměleckých, technických nebo průmyslových škol se zaměřením stavebním, dřevařským a nábytkářským, ale i dalších řemesel. Dotazy padaly také na možnosti a podporu 3D tisku modelů vytvořených ve SketchUpu.


         
(pro zvětšení klikněte na obrázky)


Důkazem, že mnohé SketchUp svojí jednoduchostí a přímočarostí zaujal, byl ihned na místě vznikající seznam zájemců o vyřízení EDU licencí. Roční licence jsou v těchto dnech rozesílány (po doložení všech potřebných údajů) do emailových schránek. Pokud by bylo potřeba s instalací, konfigurací nebo zaškolením práce v programu pomoci, stačí se na nás obrátit.


 
(pro zvětšení klikněte na obrázek)


Patříte-li mezi zástupce některých výše zmíněných typů škol, kterým tato možnost unikla a měli byste zájem se s tímto momentálně celosvětově nejpopulárnějším 3D modelářem blíže seznámit a dozvědět se více jak konkrétně by mohl SketchUp pomoci při výuce na vaší škole, můžete se s námi spojit, rádi Vám podáme informace na míru Vašim potřebám.


Tip! 30 denní trialverzi v českém nebo anglickém jazyce pro OS Windows či Mac je možné nezávazně stáhnout z našich webových stránek v sekci Ke stažení.


         
(pro zvětšení klikněte na obrázky)


Na závěr pár fotografií z nádherné Telče. Poděkování patří celému realizačnímu týmu I-KAP z Krajského úřadu Kraje Vysočina za naprosto profesionální organizaci a zajištění dokonale hladkého průběhu celé akce.

Uživatelská sekce
Školení & podpora
Tipy & Triky
Novinky
Ke stažení
Poptávka
Kontakty
Mapa webu
Ochrana údajů